Aanmelden

                                                             Aanmeldformulier

U kunt uw zoon of dochter via dit aanmeldformulier bij ons aanmelden. Dit formulier kunt u downloaden, invullen en afgeven op school of toesturen.

U ontvangt na aanmelding bericht van de intern begeleider. Zij maakt met u een afspraak voor een intakegesprek. Na aanmelding en intake beoordelen wij aan de hand van ons ondersteuningsprofiel of wij aan de ondersteuningsvraag van uw kind tegemoet kunnen komen. Kan dat niet, dan zoeken wij – na overleg met u – een andere school die de zorg wel kan bieden. Zo kan uw kind naar de school die het best bij hem of haar past.

Wanneer wij uw kind kunnen plaatsen, ontvangt u via de administratie een bevestiging van inschrijving en de vervolgprocedure.

Starten

Heeft u bericht ontvangen dat uw kind kan worden geplaatst, dan kan uw zoon/dochter vlak na zijn of haar vierde verjaardag starten. De verjaardag wordt nog op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf gevierd. I.v.m. een veilige en prettige start zijn er uitzonderingen:

 • Voor de zomer- of kerstvakantie jarig?
  De drukke periode rondom Sinterklaas en Kerst en voor de zomervakantie is voor de meeste kinderen geen prettige tijd om te wennen. Het is belangrijk om vertrouwen op te bouwen voor u, uw kind en de leerkracht. We laten daarom in deze drukke periode geen leerlingen starten.
  – Wordt uw kind in december vier jaar, dan start het dinsdag na de kerstvakantie.
  – Wordt uw kind in de laatste 6 schoolweken vier jaar, dan komt het na de zomervakantie.
  – Wanneer de groepsgrootte boven de 30 leerlingen uitkomt, wordt er in juni en juli niet meer ingestroomd door 4 jarigen.
  – Na de herfst-, kerst-, carnaval- of meivakantie start uw kind op dinsdag.
 • Direct na de zomervakantie jarig?
  Kinderen die maximaal 10 dagen na de zomervakantie jarig zijn, starten op de eerste schooldag van het nieuwe jaar.

Kennismaken

Voor de vierde verjaardag kan uw kind in overleg met de leerkracht 2 dagdelen starten om enigszins vertrouwd raken met de nieuwe omgeving. Met uitzondering van de periode voor de zomervakantie. Kinderen die meteen na de zomervakantie starten en binnen 10 dagen na de zomervakantie 4 jaar worden, mogen de laatste woensdag voor de zomervakantie om 14.15 uur kennismaken met de leerkracht en de nieuwe klas. Zie ook Procedure van aanmelden en inschrijven van 4 jarigen. Klik op kwaliteitskaart