Herstart onderwijs

Maandag 11 mei mogen we weer naar school. Wat zijn we blij dat we weer gaan beginnen, maar het zal ook best even wennen zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we dat samen met jullie kunnen. Maar omdat het anders en misschien nog onwennig is, toch nog even de puntjes op de i.

• Kinderen die kunnen komen zelfstandig naar school.

• Bij voorkeur komen we lopend of op de fiets.

Afstand is belangrijk. Als het druk of onrustig is, loop dan gerust nog even een rondje, of wacht bij de auto. Wij zullen ons allemaal aan moeten passen aan de nieuwe situatie. Dit betekent dat school de deuren niet sluiten, voordat alle kinderen binnen zijn. In deze situatie beter te laat, dan onveilig.

• De zoen-en-zoef-zone is afgesloten voor auto’s. Lopend en/of met de fiets in de hand kun je daar verblijven. Kom je toch met de auto, rijd dan liever via het kerkplein en parkeer daar om opstoppingen te voorkomen.

Het zal echt even ander gaan dan anders, maar wij weten zeker dat het gaat lukken en hopen dat we allemaal snel wennen aan de nieuwe situatie. Om in deze tijd van afstand meer tegemoet te komen aan hoor en wederhoor, zodat de overgang naar de nieuwe fase voor iedereen haalbaar wordt, maken we tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf morgen zal er dagelijks een webinar zijn waarin we als school uitleg geven en vragen van ouders beantwoorden. U kunt inloggen via de link die door school op 11 mei per mail is verstuurd.