Kinderopvang

Onze school werkt nauw samen met AVEM Kinderopvang. Samen zorgen wij ervoor dat onze kinderen zich fijn en onbezorgd kunnen ontwikkelen, in een vertrouwde omgeving. ​

AVEM Kinderopvang biedt in Schaijk:

Ben je benieuwd naar het aanbod van AVEM? Klik hier voor meer informatie:

De visie van AVEM Kinderopvang: “Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Wij zien het als een belangrijke taak om hieraan bij te dragen. Zelfvertrouwen, dat is wat we kinderen willen geven. In een warme en veilige omgeving kinderen ruimte geven om te ontdekken, experimenteren en hindernissen te nemen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingsreis gaan”. Daarnaast werken we samen met kinderopvang: Koekeloere en 't Hooibergje.

Er is een monitor VVE van de gemeente Landerd. De monitor is opgesteld aan de hand van de resultaatafspraken die opgenomen staan in het convenant. Hieruit is het VOLL-overleg ontstaan. We vinden het belangrijk dat de kinderen met een VVE indicatie goed in beeld worden gebracht. Omtrent afspraken en overdracht is er overleg tussen voorschoolse voorzieningen en de intern begeleiders van de basisscholen. In het VOLL-overleg bespreken we voortdurend wat werkt en wat niet en wordt de warme overdracht van leerlingen verbeterd en geborgd.